fbpx

Za slatko leto

Učenički parlament naše škole organizovao je za kraj školske godine humanitarni turnir u basketu.

Ekipe sačinjene od učenika, profesora i zaposlenih škole odmerili su snage na terenu. Lopta se usijala od dobre igre, ali poseban je bio sjaj na licu učesnika zadovoljnih doprinosom.  Čak i profesori koji nisu igrali, svojim prisustvom pružili su podršku igračima i celokupnom događaju.

Sredstva prikupljena od turnira omogućila su da sladoledima obradujemo jedno odeljenje učenika osnovne škole „Dušan Radović“.

Tako je akcija koju smo nazvali „Za slatko leto“ pored sportskog događaja obuhvatila i posetu ovoj osnovnoj školi. Naša profesorka srpskog jezika i književnosti, Danka Jovanović, predložila je da bude domaćin posete kao odeljenjski starešina odeljenja V razreda koje smo obišli.

Grupu naših učenika koja se u pratnji zaputila prema delu grada Klisa, dočekala su ozarena lica dece sa pripremljenim programom: od upoznavanja i kviza, do igara u školskom dvorištu.

Bio je to dan sunca i radosti za koji smo želeli da potraje!

Svrha je dosegnuta:

hvala svima na prepoznavanju važnosti delovanja DOBROG u zajednici!

Jovana Jocić

Najnovije

 • Prepuštanje letu… još malo…August 15, 2019 - 9:46 am

  Uvažavali smo ih- to je bila naša odgovornost.

  Osluškivali smo ih – želeli da pružimo podršku.

 • Hodajte…July 5, 2019 - 11:07 am

  Dragi mladi ljudi,
  za sve što je bilo i sve što sledi…neka ostane saznanje da:
  koračaјmo – iаko nije uvek lako, ali hodajmo. Jer koraci su nam potrebni i uvek nas vode nekuda.

 • „Za slatko leto“June 21, 2019 - 10:16 am

  Učenički parlament naše škole organizovao je za kraj školske godine humanitarni turnir u basketu. Ekipe sačinjene od učenika, profesora i zaposlenih škole odmerili su snage na terenu. Lopta se usijala od dobre igre, ali poseban je bio sjaj na licu učesnika zadovoljnih doprinosom. 

 • Specijal- naši maturantiJune 11, 2019 - 12:44 pm

  Јuče smo ih ispratili… A otkrivali smo ih sve ove godine. I u duhu saobraćaja, donosimo pogled sa naše strane ulice: sigurni smo da su učinili sebe i nas ljudima koji bolje razaznaju „znakove pored puta“; prateći njihov (za)let zajedno smo nailazili na jednosmerne ulice, bili na putu prvenstva i sada stigli na raskrsnicu.

 • Moja profesija – moja budućnostJune 6, 2019 - 11:49 am

  Inicirali smo temu profesionalnih izbora. Želeli smo da se u tome sretnemo sa učenicima. Oni su nas već čekali na tom putu zapitani za kriterijume odluke…