fbpx

Utisci

Ovo je škola koja poštuje induvidualnost, prepoznaje naš potencijal, razume naše potrebe i uči nas o životu. Što se odabira škole tiče mogu slobodno da kažem da bolji izbor nisam mogla da napravim.

Bojana Đukanović

Sjajna škola, sjajni profesori i sjajna atmosfera. Profesori puni znanja i volje da prenesu to znanje. Kompletno osoblje škole uvek raspoloženo, nasmejano i spremno da pomogne.

Srđan Lukić

Srednja stručna škola u Novom Sadu je posebno mesto u kojem je svaki učenik posmatran kao individua za sebe i svakom se nastavnici posebno posvećuju.
Svi su veoma korektni, puni razumevanja i rado će izaći u susret. Nastavnici će vas pripremiti za sve ispite kako ne biste plaćati privatne časove.
Ukoliko ste neodlučni oko daljeg školovanja, toplo vam preporučujem Srednju stručnnu školu u Novom Sadu.

Darko Baćić

Završio sam Srednju stručnu školu u Novom Sadu, smer tehničar drumskog saobraćaja. Ljubav i interesovanje ka motornim vozilima i saobraćaju su od detinjstva bili prisutni. Zahvaljujući odličnim i uglednim profesorima kao i savremenim i naprednim uslovima učenja u ovoj školi proširio sam spektar svog znanja i naučio sve što je vezano za drumski saobraćaj i automobile. Pored stručnog znanja škola me je takođe naučila disciplini i upornosti.
Profesori kao i svi ostali zaposleni su uvek bili spremni da izađu u susret i pomognu ma šta god bilo u pitanju.
Ovom prilikom želim da se zahvalim svima iz škole što su mi obeležili  poslednji deo detinjstva i dali nadu za dalje školovanje kao i bavljenje poslovima vezanim za drumski saobraćaj.
Da mogu ponovo da biram opet bih izabrao Srednju stručnu školu u Novom Sadu.

HVALA VAM!

Miloš Trkulja

Maturant sam Srednje Stručne škole u Novom Sadu na smeru vazduhoplovni saobraćajni tehničar. Tokom školovanja inspirisana sam već na drugoj godini gore pomenute škole da upišem akademiju za profesionalnog pilota te nastavim akademsko školovanje na Saobraćajnom fakultetu. Profil zaposlenih profesora u mojoj školi zajedno sa direktoricom T. Popović pružili su mi uspešnu bazičnu edukaciju koja mi je puno pomogla pri polaganju i teorijske i praktične obuke na pilotskoj akademiji, a ujedno i ambiciju da nastavim dalje i što bolje! Svakome ko iskonski voli saobraćaj bilo drumski ili vazduhoplovni preporučila bih Srednju Stručnu školu u Novom Sadu jer je akreditovana, profesionalna i otvara široke vidike za razne obrazovne profile saobraćajnog smera. Moje lično mišljenje je da ovu školu treba da upisuju učenici koji zaista žele da se bave pomenutim profesijama.

Sara Pašić

Završila sam Srednju stručnu školu u Novom Sadu, na smeru – tehničar drumskog saobraćaja. U okviru ovog smera škola mi je uspešno približila saobraćaj, jednu od popularnijih disciplina današnjice, na lak i razumljiv način. Zahvaljujući odličnim profesorima i stručnim ekskurzijama u kojima sam mogla da vidim svu teoriju u praksi, uspela sam da usvojim svo znanje koje je potrebno da bih se bavila poslom koji je vezan za saobraćaj. Pored toga, u školi sam naučila i neke stvari koje nisu vezane za ovu struku, ali veoma bitne za život – biti uporan, dosledan, snalažljiv… Naučila sam da je važno da razumemo i  da pomažemo jedni drugima. Takođe, stekla sam rutinu i želju za radom i daljim napredovanjem. Svi profesori, kao i celokupno osoblje, imaju veliku motivaciju da učenike izvedu na pravi put, pa sam vrlo često slušala i neke važne životne lekcije. Škola odiše prijatnom atmosferom i profesori uvek imaju osmeh na licu, jer cilj škole je da se svi osećamo opušteno, ali opet spremno za rad. Kada bi se vreme moglo vratiti na onaj dan kad sam odlučivala koju srednju školu da upišem, ova škola bi definitivno opet bila moj izbor!

Milica Ljevaja

Završio sam srednju stručnu skolu u Novom Sadu, smer Vazduhoplovni saobraćajni tehničar.  Srednje obrazovanje mi je dalo dosta motivacije za razvoj i dalji napredak u životu uz odličan tim profesora a i sve to zahvaljujući našoj direktorici koja nam je omogućila dosta toga sto ne bismo imali u drugim školama. Nakon završetka srednje stručne škole upisao sam saobraćajni fakultet, sve to zahvaljuci srednjoj školi koja mi je bila velika i bitna raskrsnica u životu.

Nikola Trninić

U ovu školu sam došla kao učenica sa svim peticama (vukovac) i iz nje izasla takođe,a u toku četiri godine obrazovanja u njoj – od devojčice postala sam zrela i odgovorna osoba, koja je sada sa lakoćom upisala studije. Skromno ( sa maximalnim brojem bodova delim prvo mesto na rang listi) :) .Upoznala sam mnogo dobrih prijatelja koji su mi pomogli da budem ovo što jesam.Profesori su mi pruzili spektar različitih znanja, podrzavali me, omogucili mi da ucestvujem na brojnim takmičenjima i da se dokažem kako drugima tako i sebi. Četiri godine u školskoj klupi i prijatnoj atmosferi brzo su mi prošli i sada mi fali takav ambijent i pozitivan pristup i učenju i druženju.

Ines Beganović