Konobar – specijalista

Konobar – specijalista

Peti stepen obrazovanja
Specijalizacija

Konobar specijalista je zanimanje koje se stiče specijalizacijom na peti stepen stručne spreme nakon završene trogodišnje škole za konobara. Ukoliko ste voljni da se usavršavate za ovaj poziv i želite da napredujute iz oblasti ugostiteljstva, upis na specijalizaciju je pravi izbor za Vas. Pružiće Vam se mnogo veće mogućnosti koje niste mogli imati sa nižim stepenom stručne spreme. Imaćete priliku da uz manje naporan posao sebi obezbedite kvalitetniji život.

Srednja stručna škola u Novom Sadu vrši prekvalifikaciju, dokvalifikaciju i vanredno školovanje za osobe koje su  završile  osnovnu školu, srednju trogodišnju (odnosno četvorogodišnju školu)  ili započeli školovanje pa prekinuli,  pa zbog posla kojim se bave žele da se prekvalifikuju na smer  iz oblasti ugostiteljstva, nakon čega mogu da završe specijalizaciju za konobara specijalistu u trajanju od jedne školske godine. Polaganje ispita je prilagođeno vanrednom školovanju, predmeti su propisani nastavnim planom i programom,   rad škole je odobren  akreditacijom od strane nadležnog Ministarstva a diploma priznata u zemljama Evropske Unije.

PLAN I PROGRAM

Računovodstveno poslovanje

Marketing u turističkom poslovanju

Poslovna psihologija

Strani jezik I

Strani jezik II

Poznavanje pića i namirnica

Osnove kuvarstva

Poslovna informatika

Usluživanje

DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS

Svedočanstva o završenim razredima i diploma srednje škole (original ili overena fotokopija)

Izvod iz matične knjige rođenih (original ili overena fotokopija)

Lična karta (fotokopija i original na uvid)

Potvrda o radnom iskustvu

Obrazac za naslovnu stranu maturskog rada

UPIS

VANREDNO
ŠKOLOVANJE

064 152 74 28

UPIS

VANREDNO
ŠKOLOVANJE

064 152 74 28

PROFILI UGOSTITELJSKE ŠKOLE:

Konobar
Kuvar
Kulinarski tehničar
Konobar – specijalista
Kuvar – specijalista
1
2
3
4
5
Slider