fbpx

SREDNJA GRAĐEVINSKA ŠKOLA

SREDNJA GRAĐEVINSKA ŠKOLA

PROFILI SREDNJE GRAĐEVINSKE ŠKOLE

zidar fasader
Rukovalac gradjevinskom mehanizacijom
armirac betonirac
Arhitektonski tehničar
gradjevinski tehnicar za visokogradnju1

Srednja građevinska  škola nudi mogućnost upisa na vanredno školovanje, prekvalifikaciju i  dokvalifikaciju. Vanredno školovanje u srednjoj građevinskoj školi prilagođeno je potrebama zaposlenih ljudi  koji su u radnom odnosu a imaju  završenu osnovnu školu ili jedan odnosno više završenih razreda neke druge srednje škole. Nastava se odvija u skladu sa propisanim nastavnim planom i programom,  pojedinačno, za svaki obrazovni profil građevinske  struke  a rad škole odobren je akreditacijom od strane nadležnog Ministarstva. Diploma je priznata u zemljama Evropske Unije.

Vanredno školovanje je namenjeno kandidatima koji su završili osnovnu školu a to mogu dokazati svedočanstvom o završenom osmom razredu osnovnog obrazovanja i vaspitanja odnosno za učenike koji su započeli pa prekinuli školovanje u bilo kojoj drugoj srednjoj školi, a to mogu dokazati svedočanstvima o završenim razredima. Takođe, kandidati koji žele da pohađaju vanrednu nastavu moraju da imaju navršenih 17 godina života.

Prekvalifikacija je namenjena kandidatima koji imaju navršenih 17 godina života i koji su završili srednju školu istog stepena (prekvalifikacija sa trećeg na treći stepen, odnosno sa četvrtog na četvrti stepen).

Dokvalifikacija je namenjena  kandidatima koji imaju navršenih 17 godina života i koji su stekli treći stepen obrazovanja a žele da steknu četvrti stepen obrazovanja.

UPIS

VANREDNO
ŠKOLOVANJE

064 152 74 28

UPIS

VANREDNO
ŠKOLOVANJE

064 152 74 28