fbpx

Ton radosti

Učenik koji nam je pokazao kako se ide u susret svojim snovima: sa 15 godina, Vuk se doselio iz Kragujevca da bi upisao našu školu. Dokazana samostalnost za ponos!

Učenik je II razreda i već se istakao brojnim talentima. Ovaj ambiciozni mladić izrazite kreativnosti svira klavijature, radi mix i master pesama, ali i piše tekstove pesama.

Kaže da su njegovi životni prioriteti rad i stvaranje, a bavljenje muzikom čini ga posebno srećnim.

Kao osoba, Vuk je uporan i skroman, a veoma druželjubiv, a o njemu najbolje govore njegovi stihovi:

“Oslonac oduvek sebi sam.
Igram pametno i ucim se strpljenju.
Svaki korak mi je plan.”

O njemu govore i učenici i profesori: profesor stručnih predmeta, Vekomir Petrović, Vuka vidi kao “marljivog i zainteresovanog za nastavu uz lepe manire”

Stiglo nam je i pismo od roditelja koji ponosno opisuju Vuka  kao odanog i pravdoljubivog mladića koji nesebično poklanja ljubav svojoj porodici.

Drug iz odeljenja, Kristijan Kadić:

„Vuk je veoma dobra osoba, zreo i inteligentan dečko. Budući da je ostavio svoj grad, porodicu, svoje društvo… život uopšte i došao u Novi Sad da bi išao u ovu školu, možemo zaključiti i da je veoma hrabar. Želi nešto da napravi, ne zadovoljava se malim stvarima – želi nešto veliko. Svestan je svojih vrlina i mana i zaslužuje veliko poštovanje.“

Možemo još samo dodati da mu želimo da neguje ritam vedrine i uspeha.

Vuče, vredimo, jer Te imamo!

Najnovije

 • Prepuštanje letu… još malo…August 15, 2019 - 9:46 am

  Uvažavali smo ih- to je bila naša odgovornost.

  Osluškivali smo ih – želeli da pružimo podršku.

 • Hodajte…July 5, 2019 - 11:07 am

  Dragi mladi ljudi,
  za sve što je bilo i sve što sledi…neka ostane saznanje da:
  koračaјmo – iаko nije uvek lako, ali hodajmo. Jer koraci su nam potrebni i uvek nas vode nekuda.

 • „Za slatko leto“June 21, 2019 - 10:16 am

  Učenički parlament naše škole organizovao je za kraj školske godine humanitarni turnir u basketu. Ekipe sačinjene od učenika, profesora i zaposlenih škole odmerili su snage na terenu. Lopta se usijala od dobre igre, ali poseban je bio sjaj na licu učesnika zadovoljnih doprinosom. 

 • Specijal- naši maturantiJune 11, 2019 - 12:44 pm

  Јuče smo ih ispratili… A otkrivali smo ih sve ove godine. I u duhu saobraćaja, donosimo pogled sa naše strane ulice: sigurni smo da su učinili sebe i nas ljudima koji bolje razaznaju „znakove pored puta“; prateći njihov (za)let zajedno smo nailazili na jednosmerne ulice, bili na putu prvenstva i sada stigli na raskrsnicu.

 • Moja profesija – moja budućnostJune 6, 2019 - 11:49 am

  Inicirali smo temu profesionalnih izbora. Želeli smo da se u tome sretnemo sa učenicima. Oni su nas već čekali na tom putu zapitani za kriterijume odluke…