fbpx

Specijal- naši maturanti

Јuče smo ih ispratili… A otkrivali sve ove godine. I u duhu saobraćaja, donosimo pogled sa naše “strane ulice”:  sigurni smo da su učinili sebe i nas ljudima koji bolje razaznaju „znakove pored puta“; prateći njihov (za)let zajedno smo nailazili na jednosmerne ulice, bili na putu prvenstva i sada stigli na raskrsnicu. Poštujući pravilo „desne ruke“, čuvali smo mesto do srca ne zaboravljajući “umeće malih koraka” (Egziperi).

Bilo je to svečano okupljanje na kojem smo svima odali priznanje, ali i proglasili nosioce Vukove diplome: to su Sara Pašić i Matej Perišić.

Izabran je učenik generacije- to je Sara Pašić, naša ambiciozna i marljiva maturatkinja puna entuzijazma i strastveni ljubitelj vazduhoplovstva. Poželeli smo joj da svaki let bude uspešan.

Dodelili smo i specijalnu nagradu koja je pripala Mateju Perišiću za izuzetnost u rečima i delima.

Naposletku, svima upućujemo  želju: smelo zakoračite u budućnost i istrajte u njoj.   

Jovana Jocić, odeljenjski starešina

Najnovije

 • Prepuštanje letu… još malo…August 15, 2019 - 9:46 am

  Uvažavali smo ih- to je bila naša odgovornost.

  Osluškivali smo ih – želeli da pružimo podršku.

 • Hodajte…July 5, 2019 - 11:07 am

  Dragi mladi ljudi,
  za sve što je bilo i sve što sledi…neka ostane saznanje da:
  koračaјmo – iаko nije uvek lako, ali hodajmo. Jer koraci su nam potrebni i uvek nas vode nekuda.

 • „Za slatko leto“June 21, 2019 - 10:16 am

  Učenički parlament naše škole organizovao je za kraj školske godine humanitarni turnir u basketu. Ekipe sačinjene od učenika, profesora i zaposlenih škole odmerili su snage na terenu. Lopta se usijala od dobre igre, ali poseban je bio sjaj na licu učesnika zadovoljnih doprinosom. 

 • Specijal- naši maturantiJune 11, 2019 - 12:44 pm

  Јuče smo ih ispratili… A otkrivali smo ih sve ove godine. I u duhu saobraćaja, donosimo pogled sa naše strane ulice: sigurni smo da su učinili sebe i nas ljudima koji bolje razaznaju „znakove pored puta“; prateći njihov (za)let zajedno smo nailazili na jednosmerne ulice, bili na putu prvenstva i sada stigli na raskrsnicu.

 • Moja profesija – moja budućnostJune 6, 2019 - 11:49 am

  Inicirali smo temu profesionalnih izbora. Želeli smo da se u tome sretnemo sa učenicima. Oni su nas već čekali na tom putu zapitani za kriterijume odluke…