fbpx

Početak nove školske godine – reč direktora

Dragi učenici,

Dobro došli u Srednju stručnu školu u Novom Sadu!

Vi ste odabrali nas za svoj put, a mi smo odabrali VAS da budemo podrška na tom putu.
Budući da je putovanje važnije od cilja, želimo da naši učenici tokom četvorogodišnjeg puta sa nama budu inspirisani savladavanjem znanja i skustva, ali i osvajanjem sebe i svog okruženja. U duhu saobraćaja kao naše oblasti poručujemo da putevi treba da budu izazov, da znakove pored puta treba poštovati, da se sa raskrsnicama treba suočiti, ali i tragati za novim, svojim putevima. To je ono čemu dajemo pravo prvenstva, te vam i u novoj školskoj godini želimo dobre puteve!

Direktor Tatjana Popović

Najnovije

 • Hodajte…July 5, 2019 - 11:07 am

  Dragi mladi ljudi,
  za sve što je bilo i sve što sledi…neka ostane saznanje da:
  koračaјmo – iаko nije uvek lako, ali hodajmo. Jer koraci su nam potrebni i uvek nas vode nekuda.

 • „Za slatko leto“June 21, 2019 - 10:16 am

  Učenički parlament naše škole organizovao je za kraj školske godine humanitarni turnir u basketu. Ekipe sačinjene od učenika, profesora i zaposlenih škole odmerili su snage na terenu. Lopta se usijala od dobre igre, ali poseban je bio sjaj na licu učesnika zadovoljnih doprinosom. 

 • Specijal- naši maturantiJune 11, 2019 - 12:44 pm

  Јuče smo ih ispratili… A otkrivali smo ih sve ove godine. I u duhu saobraćaja, donosimo pogled sa naše strane ulice: sigurni smo da su učinili sebe i nas ljudima koji bolje razaznaju „znakove pored puta“; prateći njihov (za)let zajedno smo nailazili na jednosmerne ulice, bili na putu prvenstva i sada stigli na raskrsnicu.

 • Moja profesija – moja budućnostJune 6, 2019 - 11:49 am

  Inicirali smo temu profesionalnih izbora. Želeli smo da se u tome sretnemo sa učenicima. Oni su nas već čekali na tom putu zapitani za kriterijume odluke…

 • Radionica fakulteta „Dr Lazar Vrkatić“May 24, 2019 - 9:45 am

  Posetili su nas studenti Poslovne psihologije fakulteta „Dr Lazar Vrkatić“ koji su našim učenicima u odeljenjima II, III i IV razreda održali interaktivna predavanja. Od ponuđenih tema stilovi komunikacije i reproduktivno zdravlje, druga se posebno atraktivnom pokazala za učenike.