fbpx

Mladost igra – život pobeđuje

Humanitarni turnir u stonom tenisu

Na inicijativu učenika II razreda: Kokić Luke, Stojković Vuka, Kadić Kristijana, Simić Petra koji su bili i organizatori, održan je turnir u stonom tenisu u našoj školi.

Pored učenika, prijavili su se i:  direktor, profesori, saradnici i ostali zaposleni u školi.

Zabeležen je veliki odziv, a prikupljen novac usmeren je na podršku mladiću Nemanji Bukarici, našem sugrađaninu koji je na lečenju u SAD. Ovo činimo javnim u želji da podstaknemo i druge da, kao odgovorni članovi zajednice, prepoznaju značaj doprinosa!

Važno je biti budan za potrebe zajednice kojoj pripadamo.

Važno je biti uz nekoga onda kada je potrebno!

Ponosni smo na naše učenike koji su samostalno izveli ovaj sportski događaj! Uverili su nas u snagu povezanosti na putu dobrih dela!

Naši organizatori poručuju: „Biće toga još!“

Jovana Jocić u ime Srednje stručne škole u Novom Sadu

Najnovije

 • Hodajte…July 5, 2019 - 11:07 am

  Dragi mladi ljudi,
  za sve što je bilo i sve što sledi…neka ostane saznanje da:
  koračaјmo – iаko nije uvek lako, ali hodajmo. Jer koraci su nam potrebni i uvek nas vode nekuda.

 • „Za slatko leto“June 21, 2019 - 10:16 am

  Učenički parlament naše škole organizovao je za kraj školske godine humanitarni turnir u basketu. Ekipe sačinjene od učenika, profesora i zaposlenih škole odmerili su snage na terenu. Lopta se usijala od dobre igre, ali poseban je bio sjaj na licu učesnika zadovoljnih doprinosom. 

 • Specijal- naši maturantiJune 11, 2019 - 12:44 pm

  Јuče smo ih ispratili… A otkrivali smo ih sve ove godine. I u duhu saobraćaja, donosimo pogled sa naše strane ulice: sigurni smo da su učinili sebe i nas ljudima koji bolje razaznaju „znakove pored puta“; prateći njihov (za)let zajedno smo nailazili na jednosmerne ulice, bili na putu prvenstva i sada stigli na raskrsnicu.

 • Moja profesija – moja budućnostJune 6, 2019 - 11:49 am

  Inicirali smo temu profesionalnih izbora. Želeli smo da se u tome sretnemo sa učenicima. Oni su nas već čekali na tom putu zapitani za kriterijume odluke…

 • Radionica fakulteta „Dr Lazar Vrkatić“May 24, 2019 - 9:45 am

  Posetili su nas studenti Poslovne psihologije fakulteta „Dr Lazar Vrkatić“ koji su našim učenicima u odeljenjima II, III i IV razreda održali interaktivna predavanja. Od ponuđenih tema stilovi komunikacije i reproduktivno zdravlje, druga se posebno atraktivnom pokazala za učenike.